HSV doveo srpskog "vunderkinda" Stefana Terzića! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi HSV doveo srpskog "vunderkinda" Stefana Terzića!

HSV doveo srpskog "vunderkinda" Stefana Terzića!

0 komentar

Prošlogodišnji šampion Nemačke i učesnik F4 turnira EHF Lige šampiona, HSV iz Hamburga, objavio je da je u svoje redove privoleo jednog od najvećih talenata srpskog rukometa, levorukog kadetskog reprezentativca, Stefana Terzića (18, 195 cm). Talentovani desni bek stiže iz banjalućkog Borca, gde je proveo par godina, a u HSV-u će pokušati da izraste u igrača svetske klase pored Marcina Lijevskog i Oskara Karlena.

– Sa Stefanom Terzićem, dobili smo jednog izuzetno talentovanog igrača, koji će u našem klubu moći da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, koja je tek na početku – bile su reči trenera HSV-a, Martina Švalba na prezentaciji mladog srpskog igrača, koji je na pripremama kadetske selekcije za Evropsko prvenstvo u Austriji.

– Imajući u vidu da se Oskar Karlen još uvek oporavlja od povrede kolena, Stefan će imati priliku da debituje pored Marcina Lijevskog. Sa njim, imaćemo lepu budućnost na poziciji desnog beka i siguran sam da ćemo i mi u klubu, i naši navijači imati puno razloga za zadovoljstvo u narednim godinama – uveren je Švalb, na koga se nadovezao i sam Terzić:

– Dolaskom u Hamburg, ostvario mi se san. Imao sam dosta ponuda iz Nemačke, ali sam želeo u HSV. Sviđa mi se i to što ću sa Lackovićem, Vorijem i Duvnjakom moći da pričam na maternjem jeziku – bile su Stefanove reči.

Ugovor je potpisan na tri godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball