Knežević pojačao Želju, Spasić produžio ugovor - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Knežević pojačao Želju, Spasić produžio ugovor

Knežević pojačao Želju, Spasić produžio ugovor

zika.bogdanovic
1 komentar

Srpski internacionalac Marko Knežević (25) pojačao je redove vicešampiona Srbije. Knežević skoro sedam godina igra u inostranstvu, a u Niš dolazi iz mađarske Orošhaze.

Veoma mi je drago što se, posle bezmalo sedam sezona, vraćam u srpski rukomet, i što će to baš biti klub ovako bogate tradicije, pa još pod komandnom palicom trenera Veselina Vujovića, i to u izazovnoj SEHA ligi. Znajući sve to, vrlo brzo smo se dogovorili. Čestitam klubu na prošlosezonskim uspesima, nadam se da ćemo ih u narednoj sezoni prevazići, rekao je Knežević, a prenosi sajt kluba.

Još jedno veliko pojčanje dobile su Nišlije. Ugovor je produžio Đorđe Spasić, pa u Želji tako ne moraju da brinu za poziciju levog krila.

Nije se ni postavljalo pitanje, nakon godine u kojoj smo imali fenomenalnu saradnju i u kojoj je klub maksimalno ispoštovao sve što se bili dogovorili. Nadam se da ću iduće sezone pružati još kvalitetnije i konstantnije partije. Pored domaćih takmičenja, sada ćemo igrati SEHA ligu i EHF kup, što je mnogo veći izazov, a činjenica da ću sarađivati sa stručnjakom kakav je Veselin Vujović, meni je garancija da ću napredovati kao igrač, konstatovao je Spasić.

Železničar je početak priprema najavio za 20. ili 23. jul, a kako sada stvari stoje biće još novih lica na Čairu.

Kristina Krstić

Možda vam se dopadne

1 komentar

Vlada 06/07/2018 - 18:20

Bravo i napred za Želju…..konačno da se stane na put….RS Vojvodine

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball