Le Havre novi klub Petre Vrdoljak - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Le Havre novi klub Petre Vrdoljak

Le Havre novi klub Petre Vrdoljak

2 komentari

Devojka iz Solina koja je sezonu počela u Zaječaru, a završila u Indjiji, Petra Vrdoljak(25) seli se na leto u Francusku. Odredište hrvatskog desnog beka naredne dve sezone biće Le Havre. Ekipu koja je regularan deo sezone u francuskom šampionatu završila na četvrtom mestu iz borbe za tutulu izbacio je Tulon, pored Vrdoljak pojačaće i Portugalka Ana de Sousa koja je do ne tako davno nosila dres slovenačkog Krima.

„Potpisala sam za na dve godine, a odlučila sam se za Francusku jer su se neke moje ambicije poklopile sa ambicijama kluba. To je korak naprijed u svakom smislu. Francuska liga je jaka i neizvjesna do kraja, a i plus je svakako to šta imam priliku naučiti novi jezik i upoznati jednu prekrasnu državu. Veselim se svim novim izazovima, jer mislim da je to zemlja koja ima mnogo za ponuditi kako u sportskom smislu tako i u svemu ostalom, objašnjava Petra motive odlaska i nastavlja:


„Srbija je na mene ostavila veliki trag i bez obzira na sve uspone i padove tokom sezone, bilo je ovo prekrasno iskustvo. Stekla sam prijatelje za cijeli život i sigurna sam da ću svaku slobodnu priliku koristiti za dolazak u ove krajeve. Stvarno sam sretna šta sam imala priliku otkriti čari ove zemlje, zaključila je visoka Dalmatinka uz neibežan osmeh.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball