Luka Cindrić prešao u Dinamo: Idem na trofej u svakom takmičenju koje budem igrao! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Luka Cindrić prešao u Dinamo: Idem na trofej u svakom takmičenju koje budem igrao!

Luka Cindrić prešao u Dinamo: Idem na trofej u svakom takmičenju koje budem igrao!

zika.bogdanovic
0 komentar

Jedan od najboljih i najtrofejnijih rukometaša sa ovih prostora u ovoj deceniji, Luka Cindrić, izabrao je rumunskog šampiona bukureštanski Dinamo za nastavak svoje karijere. Suvereni vladari rumunskog rukometa započeli su projekat sa nekadašnjim trenerom Barselone, Ćavijem Paskvalom, u kome žele da naprave veliki iskorak ka vrhu evropskog rukometa. To im ove sezone neće biti omogućeno odlukom EHF-a koji im nije dao „wild-card“ za EHF Ligu šampiona, ali je dolaskom hrvatskog reprezentativca jasno ko je među glavnim favoritima za osvajanje Lige Evrope.

U ekskluzivnoj izjavi za Balkan-Handball.com, trostruki osvajač EHF Lige šampiona sa Vardarom i Barselonom, objasnio je razloge za prelazak u glavni grad Rumunije:

  • Dolaskom u Barselonu ostvario sam sve ciljeve. Bili smo šampioni sveta, dva puta osvajali EHF Ligu šampiona i pregršt domaćih trofeja. Idem u Dinamo. Motivacija da nastavim u istom pravcu je ogromna. Ciljevi su isti. Želim da osvojim trofeje u svim takmičenjima  u kojima budem igrao. Dobro poznajem trenera Paskvala, znam da Dinamo ima odlične navijače i to su sve neke stvari koje su uticale na moju odluku – jasan je Cindrić u izjavi za Balkan-Handball.com. 

Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.