NE U ŽELJU, VEĆ U NAISU – Teodorović se vraća u ženski rukomet – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

NE U ŽELJU, VEĆ U NAISU – Teodorović se vraća u ženski rukomet

Trener bronzanih srpskih juniora Đorđe Teodorović neće voditi rukometaše niškog Železničara u narednim godinama, ali će se vratiti u Niš. Do juna šef struke kragujevačkog Radničkog sa kojim je izborio plasman u EHF Kup, sešće na klupu ŽRK Naisa.

Iako je bila najavljena dugogodišnja saradnja Đorđa Teodorovića i muške rukometne eipe Železničara iz Niša ipak do nje neće doći. Iako se znalo da će Želja u niži rang ipak se očekivala veća podrđka grada Niša. Kako je budžet kluba drastično smanjen, Teodorović je odlučio da ipak dođe u Niša, ali u ekipu Naise.

Velika želja Teodorovićeva je bila da se vrati u Niš, koji mu je, tokom dvogodišnjeg rada u Železničaru (2019-2021) prirastao srcu. Neće mu nedostajati ni iskustvo u radu sa ženskim ekipama, jer je čak osam godina bio trener rukometašica u dva norveška kluba.

On će na klupi naslediti Živojina Maksića koji je u prethodnoj sezoni predvodio Nišlijke do petog mesta na tabeli. Maksić je nedavno u tandemu sa Lubomirom Obradović predvodio selekciju Zelenortski ostrva na Prvenstvu Afrike za muškarce, gde su ostvarili neverovatan uspeh osvajanjem srebrne medalje i plasman na Svetsko prvenstvo. Ubrzo je treneru Maksiću stigla i primamljiva ponuda iz Izraela, pa je u dogovoru sa predsednikom Naise Milošem Stojanoviće napustio Niš, a upražnjeno mesto popunio je Teodorović – stoji u saopštenju niškog kluba

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *