Norvežani priznali: Berge na meti Flensburga! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaFRANCE 2017 Norvežani priznali: Berge na meti Flensburga!

Norvežani priznali: Berge na meti Flensburga!

Marko Marjanović
0 komentar

I ranije se govorilo po rukometnim kuloarima da bi selektor reprezentacije Norveške Kristijan Berge uskoro mogao naslediti Ljubomira Vranješa na klupi Flensburga, a sada je to postalo više od glasine, pošto je predsednik norveške Federacije priznao da se nemački klub interesuje za stručnjaka koji je napravio velike uspehe sa selekcijom koja će večeras igrati polufinale Svetskog prvenstva protiv Hrvatske (20.45).

Tačno je da postoji kontakt između Flensburga i Kristijana Bergea, ali nas trenutno zanima isključivo Svetsko prvenstvo – rekao je predsednik rukometne Federacije Norveške, Kare Geir Lio.

Pregovori bi trebalo da se nastave nakon Mondijala. Sve je izvesnije da će Ljubomir Vranješ postati novi trener Vesprema, iako ima ugovor sa Flensburgom do 2020. godine, a u tom slučaju, najbliži klupi tima sa severa Nemačke biće kristijan Berge, koji je kao igrač branio boje Flensburga od 1999. do 2006. godine.

Ljubomir Vranješ je o interesovanju Vesprema za njegove usluge govorio pre par dana u ekskluzivnom intervjuu za Balkan-Handball.com

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball