Balkan-Handball.com

Obrad Radulović završava karijeru u Partizanu

Iskusni srpski internacionalac, Obrad Radulović (38), odlučio je da završi karijeru u klubu u kome je ponikao – beogradskom Partizanu. Nekadašnji jugoslovenski i srpski šampioni, posle dva nastupa u EHF Ligi šampiona u periodu 2011-2013, tavore finansijski i već godinama unazad bez ozbiljnijih ambicija na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Zato je pomoć u dolasku desnog beka sa zavidnim međunarodnim iskustvom (poslednjih godina igrao u Izraelu, pre toga Španiji, Kataru) i više nego dobrodošla pred sezonu u kojoj će mladi trener Bojan Butulija pokušati da stvori respektabilan sastav za srpske uslove i uključi se u borbu za plej-of. 

„Dete Partizana, Obrad Radulović, je odlučio da karijeru završi u klubu u kojem je i ponikao. Veliki gest i velika stvar za naš klub koji se nalazi u veoma teškoj situaciji. Klub je praktično ostao bez cele jedne generacije igrača rođenih 1998. godine. Na njihova mesta su došli mladi i talentovani igrači, kojima će od izuzetne pomoći biti igra i druženje sa pravim iskusnim igračima. Samo uz takve ličnosti se mogu stvoriti novi veliki grači. Obrad je pre svega pravi čovek za novu selekciju i ne sumnjamao da će im biti pravi saigrač koji će podići kvalitet igre svakog od njih. Dobro došao Obrade svojoj kući!“, stoji u saopštenju na sajtu Partizana.

Rad7ulović je u Srbiji nastupao za Crvenu zvezdu i Kolubaru.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *