Panić i Davidović predstavljeni u Kragujevcu - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Panić i Davidović predstavljeni u Kragujevcu

Panić i Davidović predstavljeni u Kragujevcu

zika.bogdanovic
0 komentar

Kragujevački Radnički u novu sezonu ulazi sa potpisom dva iskusna rukometaša koji će sigurno učiniti tim iz „Jezera“  konkurentnijim u borbi za visok plasman.

Prvi u nizu je povratnik u redove crvenih, nekada jedan od ljubimaca publike i drugi, strelac ekipe sa postignutih 111 golova, pivotmen Veljko Davidović (30), koji je vrsnim partijama, borbenošću i zalaganjem razgaljivao srca navijača u Jezeru.

– Zadovoljstvo je vratiti se u Kragujevac, nekadašnju prestonicu kneza Miloša, pogotovo u staro jato i izvanredan klub i kolektiv. Radujem se novim izazovima, verujem da ćemo kao tim imati šta da pokažemo i siguran sam da ćemo imati bitne uloge u prvenstvu. Kostur ekipe je već nekoliko sezona na okupu bez nekih većih promena. Mislim da ova ekipa još uvek nije pokazala sav svoj potencijal, tako da verujem da će ova sezona biti ta u kojoj će taj potencijal doći do izražaja – izjavio je po povratku u Radnički Veljko Davidović.

Sjajni kružni napadač je dodao:

– Uz nekoliko novajlija i novog trenera reklo bi se da će to biti sveža krv koja će zadati impuls ekipi i pružiti joj dodatni kvalitet. Priželjkujem što veći broj navijača i ljubitelja rukometa, kao i najvatrenije pristalice popularne Crvene đavole, koji daju dodatni motiv ekipi na svakom meču.

Potpisnik jednogodišnjeg ugovora, Smederevac Petar Panić (25) je ozbiljan pretedent da se vrlo brzo nađe pri vrhu liste ljubimaca kragujevačke publike.

– Gledajući i igrajući godinama protiv Radničkog, stekao sam utisak da među igračima vlada sjajna atmosfera, delovali su mi kao jedna porodica. Posle povratka iz Katara nije bilo teško odlučiti se da postanem deo kluba sa takvom tradicijom kao što je Radnički! Drago mi je da sam dobio tu priliku i daću sve od sebe da opravdam kako svoja, tako i očekivanja ljudi iz kluba – rekao je Panić.

Iskusni šuter je istakao da neće imati problem sa prilagođavanjem:

– Poznajem nekoliko momaka iz ekipe koji su, pre svega, dobri ljudi, a zatim i jako kvalitetni igrači. Verujem da ova ekipa zaslužuje sam vrh tabele kao i učešće u Evropi, a nadam se da ćemo Veljko, koji je jedan od iskusnijih i, mogu slobodno da kažem, među najboljim pivotmenima u ligi, i ja pomoći u tome. Na kraju bih poželeo svima dobro zdravlje, a neka teren priča za nas – zaključio je Petar Panić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball