PARTIZAN PODIGAO LESTVICU: Mnogo novih imena stiže na Banjicu - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi PARTIZAN PODIGAO LESTVICU: Mnogo novih imena stiže na Banjicu

PARTIZAN PODIGAO LESTVICU: Mnogo novih imena stiže na Banjicu

zika.bogdanovic
0 komentar

Partizan otvara novo poglavlje klupske istorije plodovima prelaznog roka koji nikada nije bio bogatiji. Posle 11 godina na Banjicu je stigao pehar Kupa Branislav Pokrajac, a ambicije devetostrukog šampiona Srbije biće i veće ako je sudeći po imenima koja će zadužiti crno-beli dres.

Crno-beli su zvanično objavili dolazak iskusnog desnog beka Nikole Crnoglavca (32). Levoruki rukometaš koji se afirmisao u kaćkom Jugoviću, internacionalnu karijeru gradio je u Mađarskoj, Rumuniji i Turskoj, igrao je i za reprezentaciju Srbije na EHF EURO 2018 i EHF EURO 2020. Sa Partizanom je Crni potpisao trogodišnji ugovor.

Na desno krilo stiže iskusni Marko Vasić (34), koji se prošle sezone vratio u srpski rukomet u redove Vojvodine, a ove nastupao za Proleter i Vranje. Vasić je dugo bio u Mađarskoj, gde je samo u Čurgu proveo četiri sezone.

Pojačanu konkurenciju na srednjem beku činiće 25-godišnji slovenački organizator igre Miha Kotar koji stiže iz Slovenjgradeca.

Na levom krilu uz Mladena Šotića, crno-beli će računati i na makedonskog internacionalca Bojana Madžovskog, sa kojim je Đorđe Ćirković sarađivao u Eurofarm Pelisteru.

Iskusni pivotmen Nemanja Ratković, posle crveno-belog dresa Vojvodine, oblači crno-beli dres.

Golmanski tandem u novoj sezoni trebalo bi da čine Admir Ahmetašević i Nikola Zorić. Iskusni bosanskohercegovački reprezentativac (30) prethodne dve sezone nosio je dres Pfadi Vintertura, a pre toga Visle iz Plocka, Puente Henila, Gračanice…

Mladi 20-godišnji Nikola Zorić još uvek je pod ugovorom sa Benfikom, ali sva je prilika da će se naći rešenja za njegov dolazak na Banjicu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball