Balkan-Handball.com

RK Novi Pazar doveo Aleksandra Stanojevića – Rastanak sa Dobrivojem Markovićem

Rukometaši Novog Pazara u izmenjenom sastavu čekaju drugi deo sezone koji počinje narednog vikenda. U redove ambicioznog tima učesnika prošlogodišnjeg plej-ofa Super lige stigao je nekadašnji reprezentativac, desni bek Aleksandar Stanojević (35). Popularni „Sarma“ pojačao je konkurenciju u sastavu, a sigurno je da će sa svojim iskustvom imati šta da pokaže mlađim saigračima.

Uprava kluba odlučila je da se zahvali nekadašnjem srpskom reprezentativcu, članu Jugovića, Zagreba, Vardara, Dobrivoju Markoviću (34) na saradnji:

Rukometni klub Novi Pazar je raskinuo saradnju sa levim krilom Dobrivojem Markovićem. Upravni odbor je konstatovao da nezalaganje, nepoštovanje trenera će biti najstrože kažnjeno. U ekipi će ostat samo oni koji budu poštovali grb grada za koji budu igrali. Ambicije su da postanemo organizovan klub u kome će dres biti svetinja a ne igrač ili pojedinac. Konstatovano je i sledeće, sa svakim igračem će biti pojedinačno obavljen razgovor, svi oni koji budu mislima van Novog Pazara slobodni su. Zahvaljujemo se Dobrivoju Markoviću. Upravni odbor je jednoglasan u svim donetim odlukama, piše u saopštenju Upravnog odbora kluba.

One Comment

  1. Pol

    29/01/2020 at 17:38

    Boća u Zvezdi!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *