Senjamin Burić i Žiga Mlakar od leta u PPD Zagreb - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Senjamin Burić i Žiga Mlakar od leta u PPD Zagreb

Senjamin Burić i Žiga Mlakar od leta u PPD Zagreb

zika.bogdanovic
0 komentar

RK PPD Zagreb objavio je imena dva pojačanja za narednu  sezonu 2020./2021.

Novi stari-igrač RK PPD Zagreb biće reprezentativac Bosne i Hercegovine Senjamin Burić, trenutno pivot u francuskom HBC Nantes. Ugovor je potpisao na dve godine, tako da se nakon ove sezone opet vraća u redove Lavova, gde je nastupao u sezoni 2018/2019.

Tako će Burić postati jedan od retkih igrača koji je u dva navrata nastupao za dva različita kluba, hrvatski i francuski.

Slovenački reprezentativac, Žiga Mlakar, takođe je potpisao ugovor na dve godine, te u leto prelazi iz redova Wisla Plock-a.

Uz Božovića i Grahovca koji će već od polusezone zaigrati, s Matanovićem, Burićem i Mlakarom, polako se sklapa „pazl“ tima Veselina Vujovića za narednu sezonu:

  • Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači rukometni klub Zagreb jer je zaista jedan veliki klub. U sljedećoj sezoni se nadam velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima kluba jer svakako to i zaslužuju. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i suigrači tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu – izjavio je Žiga Mlakar po potpisivanju ugovora
 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball