Simon Razgor se vraća u Maribor – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Simon Razgor se vraća u Maribor

Nakon sedme sezone u Meškov Brestu, slovenački rukometaš Simon Razgor će se na leto vratiti u Maribor, čije je boje branio takođe sedam godina pre odlaska u Belorusiju.

Od dolaska 2014. godine, Razgor se isprofilisao kao jedan od lidera ekipe. Na skoro 300 mečeva, postigao je više od 600 golova. 

-Ne krijem da mi je bilo jako teško da donesem ovakvu odluku, iako je dugo u planu moj povratak. U septembru punim 36 godina, i vreme je da razmišljam o životu posle rukometa. Želim da ta tranzicija bude što lakša. Zbog toga sam razmišljao o povratku u Sloveniju još prošlog proleća, ali sam rešio da ostanem još godinu dana u Brestu. Ispostavilo se to kao pun pogodak, jer tim igra svoju najbolju sezonu u EHF Ligi šampiona. Ali sada je definitivno došlo vreme da se vratim kući. Planiram da se uključim u porodični biznis i igram profesionalno još godinu ili dve. Iz Belorusije bih teško mogao da kombinujem te aktivnosti. U Mariboru sam sazreo kao igrač, praktično se sada vraćam u svoj klub. Tamo je sada mlad tim koji računa na mene kao iskusnog igrača. Naravno oproštaj sa Meškov Brestom biće težak, sa navijačima i gradom. Međutim, pre nego što odem planiram da napravimo nešto veliko u EHF Ligi šampiona – rekao je Razgor sa slovenačke medije

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *