Suholežnik i Grbavac u Zagrebu do 2025 – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Suholežnik i Grbavac u Zagrebu do 2025

Rukometni klub PPD Zagreb nastavlja sa formiranjem ekipe za narednu sezonu.

Posle produžetka saradnje sa Timurom Dibirovim te Paolom Kraljevićem, od naredne sezone dres hrvatskih šampiona nosiće i slovenački pivotmen Matic Suholežnik, kao i hrvatski golman Ante Grbavac. Suholežnik i Grbavac potpisali su dvogodišnje ugovore dok je ugovor, na još jednu sezonu, produžio Aleks Kavčič. Kao pozajmljen igrač iz Gorice do kraja sezone stiže desno krilo Hrvoje Ceković.

“Moram reći da sam jako zadovoljan i sretan što ću postati dio kluba kao što je PPD Zagreb. Kada je došla ponuda nisam dvojio jer smatram da je to novi, dodatni iskorak u mojoj karijeri. Svake godine postavljaju se najviši ciljevi, momčad je puna kako iskusnih, starijih igrača tako i onih mlađih koji dosta pokazuju i moram reći da se sve to nekako poklapa sa mojom rukometnom idejom i filozofijom“, zaključio je Suholežnik, koji stiže iz redova Celja Pivovarne Laško.

Statistički najbolji golman španskog ASOBAL-a iz redova Kvenke, momak iz Ljubuškog, Ante Grbavac stiže u Zagreb: 

“Suvišno je bilo što govoriti o Zagrebu, svi znamo koliko je tu sjajnih igrača prošlo koji su ostavili ogroman trag u hrvatskom i svjetskom rukometu i velika je čast postati dijelom kluba. Uzbuđen sam i sretan zbog transfera i želim davati sve od sebe da vratimo Zagreb tamo gdje je bio prije. Zadnjih godina je jako puno igrača iz Izviđača prošlo kroz PPD Zagreb i svi su pokazali što mogu, pa vjerujem da će tako biti i sa mnom“, dodao je Grbavac.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *