VAJPERSU TREBA INŽENJER NA CRTI: Ana Debelić od leta u Norveškoj – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

VAJPERSU TREBA INŽENJER NA CRTI: Ana Debelić od leta u Norveškoj

Najbolji pivot evropskog prvenstva u Danskoj, Ana Debelić seli se u Norvešku na leto. Blistave partije u dresu reprezentacije kada je Hrvatska došla do bronze kao i konstantni nastupi u dresu Astrahanočke bile su sjajna preporuka da norveške šampionke angažuju diplomiranog inženjera šumarstva na tri sezone

U izjavi za klupski sajt Ana je rekla da je od Marte Tomac dobila širu sliku klupskih ambicija, kao i da se raduje što će imati priliku da nauči nešto od Hajdi Loke: 

-Nije tajna da želim da osvojim Ligu šampiona kao i da je Vajpers jedan od najboljih klubova za takve ambicije. Dok sam igrala za Podavku dolazila sam u Kristiansand, uživala sam u ambijentu, grad je pored mora kao i moj rodni grad tako da mi se čini kao dobro mesto za boravak. Raduje me što ću sigurno naučiti nešto novo od jedne od najboljih svih vremena na poziciji pivota, Hajdi Loke i napredovati u svojoj igri. 

Pored Ane Debelić, Vajpers je angažovao i iskusnu Špankinju Nereu Penu koja je posle odlaska iz Šiofoka sezonu nastavila u dresu Esbjerga, dok je još ranije objavljen dolazak švedske legende Izabel Gulden iz Bresta. 

Mandatory Credit © Stanko Gruden / kolektiff

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *