Vladan Krasavac pomaže Gumersbahu do kraja sezone - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Vladan Krasavac pomaže Gumersbahu do kraja sezone

Vladan Krasavac pomaže Gumersbahu do kraja sezone

0 komentar

 Golmanska Ex-Yu kolonija u Bundesligi, sve je veća i kvalitetnija, a potvrdu kvaliteta na kraju karijere, još jednom, dobijaju i golmani, za koje smo misli da su okačili "patike o klin". Vladan Krasavac (40), bivši golman nekoliko srpskih klubova, pa internacionalac u Makedoniji, Sloveniji, Portugaliji, Švajcarskoj i Nemačkoj, gde je do prošle sezone nastupao za tim Veclara, usled povrede Gorana Stojanovića, angažovan je od strane VfL Gumersbaha, da pomogne do kraja sezone u veoma važnim mečevima finala Kupa Kupova sa francuskim Trembleom, na čijem golu stoji još jedan srpski veteran, Dragan Počuča.

Tako će Krasavac biti ispomoć Somiću i Hameršmitu. Gumersbah je odlučio da svoje treće evropsko finale u tri godine, igra u Lanxess Areni u Kelnu, gde je pre dve godine u finalu Kupa EHF imao podršku 15 hiljada svojih navijača u revanšu sa slovenačkim Gorenjem.

Informacije radi, slavni klub je objavio i cene pretplatnih karata za narednu sezonu. Sedamnaest mečeva u Bundesligi i dva meča u Evropi, možete gledati po cenama od 420 do 135 EURA (stajanje). 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball