VRTEŠKA SE NASTAVLJA: Rivera u Barsi, Sigurdson se vraća u RNL? - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi VRTEŠKA SE NASTAVLJA: Rivera u Barsi, Sigurdson se vraća u RNL?

VRTEŠKA SE NASTAVLJA: Rivera u Barsi, Sigurdson se vraća u RNL?

zika.bogdanovic
0 komentar

Prava vrteška na poziciji levog krila se dešava ove sezone u evropskom rukometu. Najnovije informacije koje prenosi Handball-Planet.com vezane su za imena španskog asa iz francuskog Nanta, Valera Rivere, odnosno, islandskog majstora Gudjona Valura Sigurdsona, člana BArselone. 

Rivera bi prema pisanju trebalo da se vrati u Barselonu, za koju je nastupao do 2005. godine, posle šest sjajnih sezona u Nantu. Zamena mu je već spremna, narednog leta stiže Nemac Dominik Klajn, koji će napustiti Kil posle 10 godina.

Nemački šampion nije video budućnost sa Klajnom, pa je na njegovo mesto angažovao sjajnog Austrijanca Raula Santosa. A Santos…

Dvadesettrogodišnji Santos je bio prvi pik Rajn Nekar Levena nakon što je objavljeno da će Uve Genshajmer leta 2016 preći u redove francuskog PSŽ-a. Lavovi su izgubili trku sa Kilom i okrenuli se, pogađate kome?

„Er Iselandik“ mu je ime. Gudjon Valur Sigurdson (36) je većinu svoje karijere proveo u Nemačkoj, čitavih 12 godina, od toga tri u Rajn Nekar Levenu (2008-2011) na kraju izgubivši mesto od domaćeg klinca Uvea Genshajmera. Sigurdson je otišao u Barselonu i ostvario san – osvojio titulu EHF Lige šampiona koja mu je nedostajala u CV-u. Nema sumnje da će mu povratak u Nemačku biti povratak kod kuće, a tim iz Manhajma dovoljno ambiciozan za njegov kvalitet.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball