Balkan-Handball.com

Zamet doveo dvojicu Kineza

Riječki RK Zamet dobio je nesvakidašnja pojačanja u vidu dva kineska reprezentativca Wang Quana i Zhao Chena, koji su debitovali proteklog vikenda u pobedi nad Metalcem 20:18. 

  • Ovo je prvi put da izlazimo iz Kine igrati za neki inozemni klub. Do sada smo u Europu dolazili na pripreme. Ovo je za nas obojicu jedno novo iskustvo koje nismo imali, sigurni smo da ćemo se truditi, dati sve od sebe kako na utakmicama tako i na treninzima kako bi imali što bolje rezultate. Moje mišljenje o ekipi je jako visoko, vidim da je dobro raspoloženje i uistinu se nadam da ćemo zajedno puno postići jer smo izvrsno prihvaćeni i jedva čekamo da krene borba – rekao je Quan, a Chen je dodao:
  • Došli smo u Rijeku pred tjedan dana i prezadovoljni smo, iznenađeni smo Kvarnerom i kako izgleda Rijeka, oduševljeni smo morem i žao nam je da je zimsko doba te jedva čekamo ljeto da još više iskusimo ljepote grada. Iz stana nam je prekrasan pogled na more i uživamo u svakom trenutku. Zahvalio bi se svima što se trude oko nas pogotovo igračima koji nam pružaju podršku, zaista su sjajni dečki, moramo im se nekako odužiti.

One Comment

  1. D

    28/02/2018 at 14:35

    na kojim pozicijama igraju, neki sportski detalji…???

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *