OLIMPIJSKI PODKAST sa Mladenom Bojinovićem: Francuze miluje žreb, ovo nije šampionska ekipa! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna PODCAST OLIMPIJSKI PODKAST sa Mladenom Bojinovićem: Francuze miluje žreb, ovo nije šampionska ekipa! (Video)

OLIMPIJSKI PODKAST sa Mladenom Bojinovićem: Francuze miluje žreb, ovo nije šampionska ekipa! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

U najnovijoj epizodi „Olimpijskog podkasta“ našeg portala, gost Marka Marjanovića bio je proslavljeni srpski reprezentativac Mladen Bojinović. Razgovor sa popularnim „Dugim“ snimljen je veče pre polufinalnih duela iz kojih su kao pobednici izašle Francuska i Danska.

Čuveni as je predvideo takve ishode, ali je tokom naširoke i detaljne rukometne priče, koja je obuhvatila brojne aktuelnosti, istakao stav da se ova Francuska generacija ipak neće vratiti na šampionski kolosek, i da je uspeh u Japanu pretežno proizvod velike milosti žreba, uz druge srećne okolnosti.

Čovek koji je igrački renome u najvećoj meri gradio upravo u „Zemlji galskih petlova“, argumentovano je obrazložio svoje stanovište, koje ne preovladava rukometnim kuloarima ovih dana. Nastup Nemačke i selektorovanje Alfreda Gislasona ocenio je razočaravajućim, a neuspeh Norvežana nesrećnim, uz opasku da je kompleks od Danaca najveća prepreka ovog nacionalnog tima. 

To su bile samo neke od tema, načetih i zaokruženih tokom podcasta sa Mladenom Bojinovićem:

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball