Ana Đokić predstavljena u Podravci! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ana Đokić predstavljena u Podravci!

Rukometašice Podravke Vegete počele su pripreme za narednu sezonu u koju ulaze jače za kružnog napadača Anu Đokić i beka Andreu Penezić. Prvog dana priprema organizovana je konferencija za novinare na kojoj je Ana iznela očekivanja od dolaska u Koprivnicu. Nekadašnja igračica Knjaz Miloša, Medicinara, Napredka i mađarskog Đera gde je provela šest sezona, narednih godinu dana nosiće dres šampiona Hrvatske i sa pravom očekuje da će  njen novi klub biti siguran učesnik Lige šampiona posle oktobarskih kvalifikacija.

Pored konstatacije da joj se sviđa što u njenoj novoj ekipi nema nezamenjivih zvezda i što je naglasak pre svega na kolektivnoj igri, Ana je istakla sledeće:

-U Đeru sam provela najlepše razdoblje karijere, a želela sam doći upravo u Podravku, jer mi se sviđa ekipa i način rada trenera Zdravka Zovka, koji je vrlo cenjen u Mađarskoj. Imamo dobru ekipu i verujem da ćemo na turniru izboriti nastup u Ligi šampiona. Očekivala sam da ćemo direktno ući u LŠ, ali nema veze, kvalifikacije će nam biti samo uigravanje za utakmice u grupi. Možda sam preveliki optimista, ali mislim da je realno očekivati da ćemo proći kvalifikacije, imamo dovoljno jak sastav za prolaz. Navijači su me do sad uvek dobro prihvatili jer sam igrala maksimalno i ostavljala srce na terenu, a očekujem da će tako biti i u Koprivnici.

izvor: www.kcinfo.net

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *