Antić - Jakovljević sude Final4 EHF Lige šampiona - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Antić – Jakovljević sude Final4 EHF Lige šampiona

Antić – Jakovljević sude Final4 EHF Lige šampiona

zika.bogdanovic
0 komentar

Najvažniji vikend u klupskom rukometu što se tiče žena neće proći bez predstavnika sa ovih prostora. I dok se Slađana Pop Lazić i Ana Gros budu borile za titulu EHF Lige šampiona u dresu francuskog Bresta, a Sara Ristovska sa CSKA, na finalnom turniru u Budimpešti koji će se održati od 29. i 30. maja u konkurenciji Đera i Vipersa, Srbiju će na terenu predstavljati i sudijski par Vanja Antić i Jelena Jakovljević.

Najpriznatiji srpski ženski par nominovan je sa još tri para za četiri meča polufinala i finalnog dana u Pap Laslo Areni. Ulogu delegata imaće Bosanka Arijana Jović.

Evropska rukometna Federacija (EHF) nominovao je Hrvaticu Lidiju Bojić Čaćić i nekadašnju srpsku reprezentativku, sada delegata, Tanju Medved, za finalni turnir EHF Lige Evrope koji će se održati osmog i devetog maja u rumunskom Baja Mareu. Na terenu će pravdu deliti Bosanke Vesna Balvan i Tatjana Praštalo, odnosno, Makedonke Marija Ilieva i Silvana Karbeska.

Drugi po vrednosti trofej u ženskom klupskom rukometu pokušaće da osvoje Jelena Lavko i Jovana Kovačević u dresu domaćeg Baja Marea, a konkurenti za to će im biti francuski Nant (Gordana Mitrović), danski Ikast i mađarski Šiofok (trener Zdravko Zovko, Katarina Ježić i Andrea Kobetić).

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball