BEZ JAVNOSTI: Srbija i Hrvatska igraju mečeve zatvorenog tipa – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

BEZ JAVNOSTI: Srbija i Hrvatska igraju mečeve zatvorenog tipa

Ženske reprezentacije Srbije i Hrvatske treniraće zajedno i odigrati dva kontrolna meča ZATVORENOG tipa u centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi u okviru martovske EHF nedelje.

Iako se očekivalo da će srpski ljubitelji rukometa imati priliku da vide uživo najbolje domaće rukometašice u reprezentativnim dresovima, to se neće desiti ni u ovoj EHF nedelji.

Poslednji put najbolje srpske rukometašice odigrale su zvanični meč aprila prošle godine u Zrenjaninu u okviru kvalifikacija za EHF EURO 2022 sa selekcijom Islanda.

Od tada, što zbog drugačijih planova (turnira u Rumuniji), što zbog predostrožnosti zbog COVID-a pred odlazak na EHF EURO 2022, nije bilo prilike da neke nove rukometne klinke vide svoje idole i uzore.

Sada korona nije problem i bila je prava prilika da navijači devojke vide na delu, pozdrave ih i obodre pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2023. Za svaku odluku sigurno postoji obrazloženje, ali kakvo god da je, neće pomoći da sutra imamo više devojčica u rukometnim školama nego danas…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *