Bosanke došle i do druge pobede, Rovčanin: Devojke pokazale da ima materijala za radovanje u budućnosti – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Bosanke došle i do druge pobede, Rovčanin: Devojke pokazale da ima materijala za radovanje u budućnosti

Rukometašice Bosne i Hercegovine pobedom su završile pretkvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo 2022. Posle trijumfa nad Italijankama, devojke koje sa klupe predvodi Radan Rovčanin, savladale su i Letoniju 31:19. Nikolina Čutura je bila najbolji strelac u pobedničkom sastavu sa šest golova. Plasman u drugu fazu kvalifikacija izborila je selekcija Grčke i trećim trijumfom, ovog puta nad Italijom 33:22.

  • Završili smo i ovaj pretkvalifikacioni turnir. Ja se nadam da je zadovoljna i javnost u Bosni i Hercegovini. Došli smo ovdje nakon kraćeg ciklusa priprema. Djevojke su pokazale da imaju karakter, pokazale su da moramo vjerovati. Drago mi je zbog njih počeli su da vjeruju u ono što radimo, i ja se nadam da će to dati rezultate već u sljedećem ciklusu. Zadovoljan sa svime što smo uradili na ovom turniru. Zahvalnost dugujem Upravnom odboru Saveza, koji je omogućio adekvatne uslove. Ja se iskreno nadam da se neće stati na ovome i da će djevojke dobiti podršku, jer su pokazale da ovdje ima materijala i nadamo se da ćemo se radovati sa njima i u skorijoj budućnosti. Veliki motiv će ovo biti i ostalim klubovima u BiH, da radimo još bolje i onda će doći još bolji rezultati. Ponosan sam što sam predvodio ovu grupu djevojaka, rekao je Radan Rovčanin nakon turnira, a prenosi Sport1.ba.

TABELA:
Grčka 6
BiH 4
Italija 2
Letonija 0

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *