Bregar objavio spisak: Povratak Marije Čolić - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Bregar objavio spisak: Povratak Marije Čolić

Bregar objavio spisak: Povratak Marije Čolić

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor ženske reprezentacije Srbije, Uroš Bregar, objavio je spisak za početak kvalifikacija za EHF EURO 2024 koje se u decembru te godine igra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Na spisku se nalazi povratnica Marija Čolić, koja je pre par godina objavila povlačenje iz nacionalnog tima. Tu je i Jovana Jovović, koja se vratila u ritam posle dosta problema sa povredama i postigla osam golova u EHF Ligi šampiona na početku sezone u dresu Debrecina:

”Očekuje nas novi krug kvalifikacija. Radujem se da ćemo početi pripreme od sedmog oktobra i tako imati dva dana više za pripreme. Reprezentacija će biti dosta promenjena u odnosu na prethodni period. Pred nama su dve utakmice kvalifikacija protiv Bugarske u Zrenjaninu i Turske u Ankari. Veliki izazov će biti utakmica u Turskoj, ali se svakako nadam  pobedama”, započinje slovenački stručnjak na čelu srpskog nacionalnog tima.

”Zbog velikih provblma na poziciji golmana, Graovac je prestala da igra, a Risović i Đurašinović su povređene, odlučili smo da pozovemo Mariju Čolić da nam pomogne u predstojećim utakmicama.  Daćemo sve od sebe da se što bolje pripremimo. U Zrenjaninu smo uvek imali odlične uslove za rad, prelepu atmosferu na utkamicama i nadam se da će tako biti i ovog puta”, zaključio je Bregar.

Golmani: Marija Čolić, Jovana Vasiljković, Marija Simić, Moli Kubina

Leva krila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Tamara Kocić

Pivoti: Edita Nuković, Jovana Milojević, Katarina Bojičić

Desna krila: Nataša Lovrić, Dunja Radević

Bekovi: Dunja Tabak, Teodora Majkić, Tamara Mandić, Emilija Lazić, Jovana Jovović, Aleksandara Vukajlović, Marija Laništanin, Anđela Janjušević

 Jovana Skrobić (Kovačević) je na pauzi od rukometa iz privatnih razloga. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball