Budućnost lako sa Krimom! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Budućnost lako sa Krimom!

Budućnost lako sa Krimom!

0 komentar

 Krim je juče u Podgorici nastavio učešće u Regionalnoj ligi. Utakmica odloženog šestog kola opravdala je epitet pripremne, bar kada je podgorički tim u pitanju. Razlika u trenutnoj formi verovatno je najbolje i oslikana u rezultatu 37-26(19-10), do koga su igračice Budućnosti stigle bez većih teškoća, agresivnom odbranom i efikasnim napadom. Dezorjentisane gošće iz Ljubljane nisu ličile na sebe, njihov inače raznovrsni napad sveo se samo na sjajne šuteve Zascik, dok je statična odbrana 5-1 donela bezbroj rupa što su na crti maksimalno koristile Đokić i Radičević, dok su Radović, Jovanović i Mehmedović imale svoj repertoar golova.

Prvi put posle dužeg vremena ni golmani Krima nisu imali svoj dan, za razliku od Knezović na golu domaćina, pa je čak i naizgled mnogo uigranija i motivisanija Budućnost već na kraju prvog poluvremena imala velikih +9 na svom kontu. Nijednog trenutka u nastavku ta prednost i nije došla u pitanje tako da Podgoričanke sada sa većom dozom samopouzdanja i optimizma putuju u Norvešku na odlučujući megdan Larviku, dok Krim nastavlja sa laganim podizanjem forme koja treba da postane “top” upravo u TOP 8 fazi Lige šampiona.

BUDUĆNOST – KRIM 37:26 (19:10)
BUDUĆNOST: Knezović, Barjaktarović,Vukčević, Miljanić 2, Radičević 9, Đokić 6, Jovanović 6(2), Radović 5, Kindl 1, Mehmedović 7, Knežević 1.

KRIM: Grubišić, Stefanišin, Zascik 8(2), Gros 2, Vergeljuk 3, Vidić 2, Bodnjeva 2, Koren 1, Janković 2, Cvijić 1, Zrnec 2(1), Lekić 3.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball