Budućnost lako sa Krimom! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Budućnost lako sa Krimom!

 Krim je juče u Podgorici nastavio učešće u Regionalnoj ligi. Utakmica odloženog šestog kola opravdala je epitet pripremne, bar kada je podgorički tim u pitanju. Razlika u trenutnoj formi verovatno je najbolje i oslikana u rezultatu 37-26(19-10), do koga su igračice Budućnosti stigle bez većih teškoća, agresivnom odbranom i efikasnim napadom. Dezorjentisane gošće iz Ljubljane nisu ličile na sebe, njihov inače raznovrsni napad sveo se samo na sjajne šuteve Zascik, dok je statična odbrana 5-1 donela bezbroj rupa što su na crti maksimalno koristile Đokić i Radičević, dok su Radović, Jovanović i Mehmedović imale svoj repertoar golova.

Prvi put posle dužeg vremena ni golmani Krima nisu imali svoj dan, za razliku od Knezović na golu domaćina, pa je čak i naizgled mnogo uigranija i motivisanija Budućnost već na kraju prvog poluvremena imala velikih +9 na svom kontu. Nijednog trenutka u nastavku ta prednost i nije došla u pitanje tako da Podgoričanke sada sa većom dozom samopouzdanja i optimizma putuju u Norvešku na odlučujući megdan Larviku, dok Krim nastavlja sa laganim podizanjem forme koja treba da postane “top” upravo u TOP 8 fazi Lige šampiona.

BUDUĆNOST – KRIM 37:26 (19:10)
BUDUĆNOST: Knezović, Barjaktarović,Vukčević, Miljanić 2, Radičević 9, Đokić 6, Jovanović 6(2), Radović 5, Kindl 1, Mehmedović 7, Knežević 1.

KRIM: Grubišić, Stefanišin, Zascik 8(2), Gros 2, Vergeljuk 3, Vidić 2, Bodnjeva 2, Koren 1, Janković 2, Cvijić 1, Zrnec 2(1), Lekić 3.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *