Balkan-Handball.com

Budućnost najbolja na turniru u Vacu!

 U okviru priprema za nastavak Lige šampiona i ključnu utakmicu sa Larvikom, rukometašice Budućnosti predhodnih dana boravile su u Mađarskoj. Vac je bio domaćin međunarodnog turnira na kome su pored domaćina i Budućnosti, učestvovale ekipe Hipa i Đera. Samo osam igračica i dve golmanke podgoričkog tima bile su dovoljne da razmontiraju Đer u finalu rezultatom 38-25(18-8). Dan ranije, Budućnost je u polufinalu, posle furioznog drugog poluvremena i 10 golova Marije Jovanović, savladala Hipo 32-25(13-14).

Podgoričanke su na turniru bile oslabljene neigranjem Đokić, Radović, Bulatović i Horvat, a poslednju proveru pred odlazak u Norvešku na megdan Larviku imaće 4.januara kada će u „Morači“ ugostiti Krim u utakmici Regionalne lige.

Larvik se inače pojačao iskusnom francuskom reprezentativkom, Rafael Tervel(30) koja je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kini osvojila srebrnu medalju pridodavši je zlatnoj iz Hrvatske 2003. Tervel je ovu sezonu počela u Akaba Bera Beri, ali je sa poslednjim danima 2009. sunčanu Španiju zamenila Norveškom.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *