Budućnost namučila Đer u meču nedelje - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Budućnost namučila Đer u meču nedelje

Budućnost namučila Đer u meču nedelje

Zorica Radojkovic
0 komentar

Budućnost je u meču nedelje (MOTW by EHF) protiv Đera, opravdala ulogu izazivača i tek na kraju priznala da je mađarski tim zapravo bolji za dva gola, 23:25 (12:14). Petostruke osvajačice Lige šampiona upisale su sedmu pobedu u devet kola, nakon što su imale dosta problema sa dolaskom u Podgoricu. Usled vremenskih neprilika avion nije sleteo kako je bilo planirano u petak, već su došle nekoliko sati pred utakmicu zbog čega je i termin odigravanja pomeren za dva sata kasnije. Ni to nije bilo sve, već je i prtljag sa njihovim dresovima izgubljen pa su gošće igrale u belim dresovima Budućnosti bez klupskih obeležja. 

Za igračicu utakice izabrana je golmanka Atingre koja je i držala domaći tim u rezultatskom priključku, a posle meča je rekla:

– Razočarana sam, a Stine Oftedal je za mene igračica utakmice, jer je rešavala sve napade u odlučujućim trenucima i imala je viziju kada je bilo najpotrebnije. Imale smo sjajnu šansu, nažalost, nismo je iskoristile.

BUDUĆNOST BEMAX – ĐER 23:25 (12:14)

Podgorica – „Bemax arena”. Gledalaca: 600. 

Budućnost Bemax: Škerović, ATINGRE 1 (13 odbrana i sedmerac), J. Kadović, ĆOROVIĆ 4, J. Vukčević 1 (1), PLETIKOSIĆ 2, GODEČ 3, Popović, Marsenić, Kardoso de Kastro 3, Agović 1, BULATOVIĆ 2, Tomova, N. KADOVIĆ 1, KEPIĆ 3, N. Vukčević 2.

Đer: SOLBERG (pet odbrana i dva sedmerca), Toft (šest odbrana), Haugsted, Ogonovski, Blom 2, ŠACL 3, HANSEN 3, Gros 2 (2), RJU 3, OFTEDAL 6, ĐERI-LUKAČ, Nze-Minko 3, BROH 3, Faluvegi, Farkaš.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball