Canjuga upozorava: Srbija ne može dva puta odigrati tako loše - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Canjuga upozorava: Srbija ne može dva puta odigrati tako loše

Canjuga upozorava: Srbija ne može dva puta odigrati tako loše

0 komentar

hrvatski selektor Hrvatska u Kragujevcu neće braniti 11 razlike iz Varaždina, u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za SP u Brazilu. Barem to tvrdi i tome se nada hrvatski šef struke Vladimir Canjuga, ali uvijek je jedno isplanirati utakmicu, a nešto sasvim drugo provesti na parketu.
– Osnovni zadatak u ovih nekoliko dana nakon prvog susreta je bio curama malo očistiti glave i pomisao da su sigurno i da su se već plasirale u Brazil – pričao je Canjuga dan prije puta za Kragujevac.
Njegova ekipa je imala puno dobrih stvari i elemenata u varaždinskom izdanju, neke će teško biti ponoviti, prije svega šuterske dionice Lidije Horvat i Kristine Franić. A svjestan je Canjuga i još jedne velike istine…
– Srbija ne može odigrati dva puta tako loše.
Igra 'indijanca' na Andreji Penezić Dušku Miliću se odbila o glavu, i ma koliko je dobro bilo u završnici prvog dijela, u drugom dijelu je 'poginuo' igrajući na pogrešnu kartu.
– Spremamo se za sve njihove moguće opcije, i za 4-2 i za 5-1, ali mislim da oni jednostavno nemaju kvalitetu koju mi imamo. Igrali su flastera na Penezić, sada mogu i na Franić i Horvat. Nestrpljivo čekamo početak, idemo tamo neizgubiti, pokazati da smo bolji.

U Varaždinu nije imao podršku vratara kakva se očekivala i kakvu je želio, stoga je i uveo treću golmanicu Žderić početkom drugog dijela…

– Ne, Marta neće početi, ona je naš joker s klupe. Grubišić ima moje puno povjerenje i nadam se da će imati pravi dan.

Zadnji put kada je Hrvatska igrala uzvrat svjetskih kvalifikacija provela se kao Titanic. Francuska je očitala lekciju, otišla u Kinu, a sada je vrijeme da se odigra ozbiljnih 60 minuta, bez razmišljanja na 11 razlike… Jesu li sposobne Canjugine cure za to? One najbolje znaju. (M. Krasić) 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball