Cvijić: "Ovo ne može da se opiše", Bulatović: "Ostvaren san" (VIDEO) - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Cvijić: "Ovo ne može da se opiše", Bulatović: "Ostvaren san" (VIDEO)

Cvijić: "Ovo ne može da se opiše", Bulatović: "Ostvaren san" (VIDEO)

0 komentar

Neposredno po završetku velikog slavlja na terenu „Morače“, sreli smo nikada bolje raspoloženu Draganu Cvijić:

– Osećam se fenomenalno, nikad lepše! Ovo je neopisivo, nešto neverovatno! Kada sam uzela pehar i podigla ga, mislila sam da ću umreti. Ovo ne može da se opiše, mora da se doživi. Očekivali smo neizvesne mečeve, drago mi je što smo mi izašli iz svega kao pobednici i što smo pokazali koliko smo psihički jaki. Odbranom smo odlično odgovorili na napade Đera, verovali smo da smo bolji i to smo pokazali.

Katarina Bulatović je drugi put u karijeri podigla veliki pehar Lige šampiona i dok je skidala patike za suvenir upornom navijaču blistala je od sreće:

– Predivan je osećaj znati da smo ostvarili san igračica koje su ranije igrale u Budućnosti i nisu uspele da dođu do pehara. Nadam se da se svi raduju bar upola koliko mi što je trofej konačno stigao u Podgoricu. Malo je da kažem da sam presrećna posebno što smo se spremali za jako tešku utakmicu kakva mora biti u finalu. Zasluženo smo osvojili trofej, a Đeru čestitam na borbenosti. Zahvvalila bih se našim vernim navijačima što su uvek navijali za nas i ovo je sigurno najbolji poklon koji su mogli da dobiju.

Iz Podgorice
ZORICA RADOJKOVIĆ

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball