Đorđe Petrov bolji od Čaira, sa Metaulrgom u finalu Kupa - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanMakedonija Đorđe Petrov bolji od Čaira, sa Metaulrgom u finalu Kupa

Đorđe Petrov bolji od Čaira, sa Metaulrgom u finalu Kupa

Marko Marjanović
0 komentar

Protivnik Metalurga u finalu Kupa Makedonije za dame biće ekipa Đorđe Petrova, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Čaira 32:28 (14:12).

Podsetimo, u prvom polufinalu, ŽRK Metalurg napravio je veliko iznenađenje savladavši branioca trofeja Kumanovo. Završni turnir nacionalnog Kupa u obe konkurencije igra se ovog vikenda u dvorani „Jasmin“ u Kavadarcima.

Klup naslednik slavnog Kometal Đorđe Petrova igraće za trofej prvi put pod novim imenom. Pitanje pobednika rešeno je početkom drugog poluvremena, kada se Đorđe Petrov serijom 4:0 odvojio na 18:13. Zahvaljujući najpre raspoloženoj Milici Nikolić i golmanki Kicevskoj, prednost je narasla na 28:19, i tada je postalo jasno ko će u finale.

Simona Stojanovska bila je najefikasnija u pobedničkim redovima sa sedam golova, dok su Nikolić i Vasileva postigle po pet. U redovima ŽRK Čaira, najbolja je bila Teodora Dukoska sa deset pogodaka.

Borba za trofej Metalurga i Đorđe Petrova biće uvertira za muško finale u kojem ću se sastati Vardar i Eurofarm Pelister.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball