Dragica Kresoja - Ovde me poštuju i cene kao igrača i čoveka! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Dragica Kresoja – Ovde me poštuju i cene kao igrača i čoveka!

Dragica Kresoja – Ovde me poštuju i cene kao igrača i čoveka!

0 komentar
Zdravo Žiko,
Izvinjavam se što nisam stigla ranije da Vam se javim i odgovorim na vaša pitanja, ali nadam se da mi nećete zameriti, obzirom da sam bila zauzeta poslovnim obavezama. Ali potrudiću se da sada odgovorim i ujedno pohvalim Vaš sajt koji je zaista odličan sa novim interesantnim vestima.
Kao što ste već objavili, pristala sam da igram za makedonsku reprezentaciju. Iskreno se nadam da neće biti nikakvih smetnji da već u decembru zaigram na svetskom prvenstvu.
Prihvatila sam da igram ovde gde me poštuju, uvažavaju i cene moje igračke i ljudske kvalitete.
 
Motiv više je taj, što je 'Kometal Djordje Petrov' okosnica reprezentacije, a i san svakog igrača, naročito mladog je igranje na svetskim i evropskim prvenstvima. Smatram da će ova odluka biti dobra za moju dalju sportsku karijeru.
Što se tiče reprezentacije Srbije, prošla sam sve reprezentativne selekcije, od pionirske do seniorske. Poslednji poziv koji sam imala bio je u junu 2005 godine, kada sam nastupala za reprezentaciju Srbije i Crne Gore na turniru u Almeriji.Od tada nisam se našla ni na jednom, čak ni širem reprezentativnom spisku, niti me je bilo ko iz Saveza od tada kontaktirao. Da li je to bilo namerno ili slučajno, najbolje znaju čelni ljudi Rukometnog Saveza Srbije.

Na naše zapažanje i čestitke, budući da je Dragica jedna od retkih rukometašica koja ima svoj oficijalni sajt, ona je zaključila.

 
Hvala Vam na lepim rečima i zapažanjima. Želim vam puno uspeha u daljem radu.

Pozdrav
Dragica Gaga Kresoja

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball