Dunja Tasić sa Vistalom do kupa Poljske – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Dunja Tasić sa Vistalom do kupa Poljske

Posle prošlogodišnje epizode u Rumuniji, nekadašnja igračica Slodesa, Laste, Vrnjačke Banje, Naise i Jagodine, Dunja Tasić otisnula se put Poljske. Proteklog vikenda na finalnom turniru sa Vistalom osvojila je nacionalni kup pošto su iznenadili glavne favorite: 

-Na početku sezone ciljevi su bili plasman medju četiri u prvenstvu i kupu. I došli smo do F4 nacionalnog kupa koji se igrao u Lubinu. U polufinalu smo napravili veliko iznenadjenje, izbacili domaćina i učesnika Lige šampiona iz dalje borbe. Sutradan smo dobili i finale 26-21 protiv Pogon Baltica Szczecina koji je inače regularni deo prvenstva završio prvi na tabeli, objašnjava Dunja kako je njen tim od uloge autsajdera stigao do prvog trofeja u sezoni i nastavlja:

-Ali tu nije kraj jer ima još dosta da se igra do kraja sezone. Igramo sada za vikend polufinale play off-a protiv Szczecina. Igra se na tri dobijene, a prve dve se igraju kod njih. Liga je inače jako dobra. Vistal je mlada ekipa, ali jako kvalitetna i imamo dosta reprezentativki Poljske. Atmosfera nam je super i to nam je donelo dobar rezultat. Poljaci generalno dosta ulazu u rukomet i u njihovu reprezentaciju. Lublin i Szczecin su bili favoriti od početka, ali mi smo ih upravo pobedili. Nadam se da ćemo opet, kao i da možemo osvojiti titulu na kraju, zaključuje Dunja kratku priču za Balkan-Handball.com sa obale Baltičkog mora.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *