EHF KUP: Jagodina ubedljivo poražena u Viborgu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet EHF KUP: Jagodina ubedljivo poražena u Viborgu

EHF KUP: Jagodina ubedljivo poražena u Viborgu

Zorica Radojkovic
0 komentar

Šampionke Srbije doživele su ubedljiv poraz na gostovanju Viborgu u 3.kolu EHF kupa. Jagodina pred revanš sledećeg vikenda na svom terenu ima -15 posle poraza 31-16. I pre odlaska na sever Evrope bilo je jasno da izabranice Dragana Markova očekuje nemoguća misija u duelu sa danskim velikanom, a da su pretpostavke bile tačne pokazalo je već prvo poluvreme u kome je postignuto samo 8 golova naspram 15 domaćina.

An Grete Norgard je bila 100% precizna sa 11 golova iz isto toliko pokušaja, dok je strelce Jagodine predvodila Tanja Vučković sa 4 gola. Po tri su postigle Ivana Jevtić i Jelena Gojković.

Neugodan poraz na svom terenu upisao je i Dunajvaroš Kaće Tomašević pošto je njen bivši klub Bera Bera kao zalihu za revanš odneo velikih 8 golova. Na terenu su danas bile i Jelena Lavko(5), Kaća Krpež(5) i Jovana Kovačević(7) u minimalnoj pobedi Erda nad Storhamarom, dok Jasna Boljević(10) nije pomogla Maguri da izbegne minus pet na gostovanju ruskoj Zvezdi. Kristina Liščević je pogodila 3 puta u pobedi Esbjerga nad Parizom, a Andrea Kobetić(4) i Katarina Ježić(1) se iz Rusije u Šiofok vraćaju sa minusom od 4 gola. 

DANAŠNJI REZULTATI:

Team Esbjerg – Paris 29 : 28
Handball Club Lada – Siófok KC Hungary 30 : 26
Herning-Ikast – SCM Ramnicu Valcea 22 : 16
Zvezda Zvenigorod – Sports Club Magura Cisnadie 29 : 24
Viborg HK – ZORK Jagodina 31 : 16
Dunaújvárosi Kohász KA – Super Amara Bera Bera 18 : 26
MKS Perla Lublin – E.S Besancon Feminin 22 : 22
ÉRD HC – Storhamar Handball Elite 29 : 28

 
 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball