Balkan-Handball.com

FANTAZIJA PO TREĆI PUT: Andrea najavila kamp u Ohridu

Treću godinu zaredom, Andrea Lekić organizuje svoj kamp za mlade rukometašice i rukometaše od 11 do 17 godina. Posle dve prave letnje rukometne fantazije u Srbiji i Vrnjačkoj Banji, treća će se dešavati u Makedoniji i Ohridu od 20.do 26.juna. Učesnici su smešteni u hotelu „Diplomat“, a kompletan rad pre i posle podne se odvija u hali „Biljanini izvori“ u neposrednoj blizini samog hotela.

Kamp od prvog izdanja ima medjunarodni karakter pošto su učesnici 2013.godine stigli iz sedam zemalja, a godinu dana kasnije iz jedanaest. Za ovu godinu trenutno su prijavljeni polaznici iz devet evropskih zemalja.

kamp_andrea_lekicNa današnjem obraćanju medijima u Skoplju, Andrea je ponovila koliko se raduje novom susretu sa budućim rukometnim nadama u Ohridu: 

-„Neizmerno je zadovoljstvo gledati kako deca upijaju sve što im se priča i pokazuje. Njihova radost, kreativnost, volja i energija su nešto najlepše na svetu. Videti njihove suze u očima na kraju kampa kada su tužni što se sve završava je neverovatan osećaj. Dok je god tako, ponavljaćemo sve iz godine u godinu.“

Najbolja igračica sveta u izboru IHF-a za 2013.godinu, deo svog odmora sada već tradicionalno koristi da deci prenese deo svog znanja, ali i da na kampu stvori istovremeno radnu i zabavnu atmosferu koju će pamtiti ceo život. Za rukometne treninge kao i do sada, zadužen je trio Goran Cmiljanić, Vesna Bojković i Radan Rovčanin kojima će u radu pomagati asistenti iz Slovenije (Erna Kožar Topalović) Makedonije (Aleksandra Kuzmanovska) i Švajcarske (Kristof Sahli). Kondicione treninge na uvek drugačiji i prijemčiv način približava Marija Lojanica, dok sa golmanima radi Branka Jovanović. Sportski psiholog Bojana Jeličić izmedju ostalog u razgovorima učesnicima pomaže u saznanjima da je najvažnije istrajati u prevazilaženju prepreka i problema, dok je za zabavni i opuštajući deo programa zadužena animatorka Slavica Kašerić.

maki andrea naslednica kampkamp Andrea naca BHViše o Andreinom kampu pronadjite na zvaničnoj stranici: www.lekicacademy.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *