Hajdi Loke: "Nije bilo slabosti u našoj igri!"(photo Krim-Larvik) - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Hajdi Loke: "Nije bilo slabosti u našoj igri!"(photo Krim-Larvik)

Hajdi Loke: "Nije bilo slabosti u našoj igri!"(photo Krim-Larvik)

0 komentar

 Hajdi Loke je bez dileme najdominantniji pivotmen ove sezone u Ligi šampiona. Sa 52 gola u devet utakmica do sada, prvi je strelac norveških šampionki koje samo neko čudo može sprečiti da u naredne tri utakmice ne obezbede plasman među četiri najbolja kluba Evrope. Odbrana Krima je vodila veliku borbu da zaustavi Loke na crti, što im je u velikoj meri i uspelo, ali ono što im nije uspelo je da ostanu neporažene na svom terenu ove sezone. Sreli smo okretnu Norvežanku na parketu dvorane Kodeljevo posle utakmice i pitali je za komentar:

-Mislim da smo igrali veoma dobro i jako smo srećni zbog toga. Držali smo visok ritam tokom čitave utakmice i nismo dozvolili nikakva iznenađenja. Naš golman je odradio veliki deo posla i jednostavno nije bilo slabosti u našoj igri. Na najboljem smo putu da pobedom u narednom meču obezbedimo plasman u polufinale što će biti veliki uspeh za nas.

Moram da ti čestitam na rekordu koji si nedavno postavila u Norveškoj i postavim jedno pitanje – da li te bolela ruka posle 24 postignuta gola?(smeh)

-Hvala! Neee(smeh), možda malo, ali samo malo(smeh).

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball