Hrvatice počele pripreme za OI kvalifikacije, kapiten MirandaTatari: "U svih 180 minuta moramo poginuti" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Hrvatice počele pripreme za OI kvalifikacije, kapiten MirandaTatari: "U svih 180 minuta moramo poginuti"

Hrvatice počele pripreme za OI kvalifikacije, kapiten MirandaTatari: "U svih 180 minuta moramo poginuti"

0 komentar

Reprezentativke Hrvatske okupile su se na pripremama za olimpijski kvalifikacioni turnir koji ih očekuje od 25.do 27.maja u Španiji. Baza za pripreme do odlaska na Pirinejsko poluostrvo je Novigrad gde se sprema 19 odabranih. Prvi i najvažniji meč, Hrvatska igra sa Holandijom i taj meč će odlučiti jednog sigurnog putnika za London pošto Argentina ne može ugroziti plasman dve evropske selekcije na OI. Sa prvim favoritom turnira, Španijom, Hrvatska igra poslednjeg dana do kada bi sve već trebalo da bude rešeno.

Kapiten Miranda Tatari veruje da Hrvatska neće propustiti sjajnu priliku da zaigra na Olimpijskim igrama:
-„Nama je ovo duga prilika da odemo na OI, prvu nismo iskoristile. Najvažnija nam je Holandija, to je imperativ ako želimo biti barem druge. U svih 180 minuta u Španiji moramo poginuti jer su Olimpijske igre san svih sportista, rekla je Miranda i osvrnula se na prvog rivala: „Dobra su ekipa, igraju lep rukomet, gaje skandinavski stil rukometa. Mislim da smo mi ipak odrasle i napravile korak više, taj se pomak u nama vidi. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo“.

Raspored mečeva:
25.maj
Hrvatska-Holandija
Španija-Argentina
26.maj
Hrvatska-Argentina
Španija-Holandija
27.maj
Hrvatska-Španija
Holandija-Argentina

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball