Hrvatska -Srbija 33-34(22-16) - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Hrvatska -Srbija 33-34(22-16)

Hrvatska -Srbija 33-34(22-16)

0 komentar

 U drugom prijateljskom odmeravanju snaga rukometašica Hrvatske i Srbije u Kutini, pobedu su odnele gošće rezultatom 33-34(22-16) i tako prekinule niz pobeda Hrvatica u međusobnom skoru. Hrvatska je imala velikih 6 golova razlike na poluvremenu, ali su Srpkinje preokrenule rezultat u svoju korist u nastavku. Najefikasnije u pobedičkom timu bile su Lekić I Damnjanović sa po 7 golova, dok su za Hrvatice Golubić, Šerić, Horvat i Franić postigle po 5.

HRVATSKA – SRBIJA 33:34 (22:16)
ISKLJUČENJA: Hrvatska – 8 min., Srbija – 4 min.
SEDMERCI: Hrvatska 0(0),  Srbija 5(7)
HRVATSKA: Knezović, Jelčić, Tatari, Kožnjak, Golubić 5, Šerić 5, Ambroš, Gaće 1, Arslanagić 4, Pušić 3, Tarle, Horvat 5,Franić 5, Penezić 1, Marušec, Lovrić, Zebić 4, Petković, Bašić.
SRBIJA: Tatalović, Krpež 1, Koperec 4, Bartošić 4, Lekić 7, Stevin 2, Dmitrović 1, Damjanović 7, Erić, Tomašević, Rajović 3, Živković, Ognjenović, Cvijić 5, Đorđević, Trifunović, Georgijev, Filipović.

Trener golmana hrvatske repreyentacije, Andrijana Prosenjak, ovako je za sportnet.hr prokomentarisala utakmicu: "Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično a istakla se visoka bekovska linija Franić, Penezić i Horvat što nam je donijelo šest golova prednosti. U drugom dijelu izbornik Zovko je promijenio skoro kompletnu postavu pa je bilo puno tehničkih grešaka a razlog to što su naše rukometašice igrale prvi put u ovakvom sastavu – linija Horvat, Kožnjak, Petković i Arslanagić se nije najbolje snašla što je iskusna srpska reprezentacija iskoristila i malo pomalo stigla i prestigla našu prednost i pobijedila. U prvom dijelu je branila Jelčić i ostvarila šest obrana dok je Knezović u drugih 30 minuta imala 11 uspješnih obrana. Važan je svaki gol i svaka pobjeda no mi smo postigli danas što smo htjeli, a to je proba i priprema za utakmicu sa Francuskom tako da nismo previše zabrinuti porazom".

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

[script_19]


[script_20]

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball