Jagodinke započele pripreme za novu sezonu: "Cilj - trofej" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Jagodinke započele pripreme za novu sezonu: "Cilj – trofej"

Jagodinke započele pripreme za novu sezonu: "Cilj – trofej"

0 komentar

 Rukometašice Jagodine juče su počele pripreme za narednu sezonu u kojoj ih očekuju utakmice na četiri fronta, a cilj je da se domognu do jednog trofeja. Sem rukovodstva, trofej od njih očekuju navijači i lokalna samouprava koja finansira rad kluba. Vicešampionke Srbije i finalistkinje Kupa iz prošle sezone, dodatno su se pojačale pred predstojeće takmičarske obaveze. U toku letnje pauze, klubu su pristupile reprezentativna golmanka Dragica Beba Tatalović, Marija Stefanović, Ivana Milošević i Dunja Tasić, sve iz Naise, te pivotmenka iz italijanskog Nuora, Marija Lojpur.
   
-Prvenstvo i Kup Srbije, te Regionala liga i Kup EHF su ove sezone takmičenja u kojima ćemo dati sve od sebe da izborimo za najviše domete, a ako dođemo u priliku svakako da ćemo i rašrenih ruku prigrabitit nekim od trofeja. Lopta je okrugla,u sportu ne možete ništa garantoavti unapred, posebno ne u ženskim ekipama, gde i najmanja sitnica može sve da poremeti. Za početak je veoma bitno da se devojeke koje su pristigle dobro ukolpe u našu sredinu. Mi smo napravili selekciju koja nam omogućava brzo uklapanje, jer se sve devojke od ranije pozanju i igrale su zajedno, rekao je predsednik kluba Aleksandar Miladinović.

Jagodinke će veći deo priprema obaviti u svom trening centru pod palicom Zorana Ivića,a sa kontrolnim utakmicama počinju za desetak dana. 

izvor: ŽORK Jagodina

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball