Janjušević menja povređenu Lavko - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEHF EURO 2016 Janjušević menja povređenu Lavko

Janjušević menja povređenu Lavko

Marko Marjanović
0 komentar

Selektorka reprezentacije Srbije, Dragica Đurić, odlučila je da izvrši promenu u sastavu reprezentacije pred start glavne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Švedskoj. Povreda Jelene Lavko, zadobijena na startu meča trećeg kola grupe A sa Švedskom 30:30, takve je prirode da 25-godišnji desni bek neće biti u stanju da pomogne saigračicama u narednim danima. To je stručni štab stavilo pred svršen čin, a do kraja dana će se reprezentaciji priključiti Anđela Janjušević.

  • Prinuđeni smo da napravimo izmenu. Stiže nam Anđela Janjušević, koja se oporavila od povrede kolena, ali još uvek nije u pravoj formi. Šta je, tu je, to je to što možemo da uradimo u ovom trenutku. I sa Šveđankama smo čitavu utakmicu odigrali bez Jelene Lavko – reči su selektorke Dragice Đurić.

Prethodno je Dr. Vladimir Jakovljević dao izjavu u vezi povrede Jelena Lavko:

  • Situacija nije sjajna. Osetila je jak bol u predelu potkolenice. Uradićemo magnetnu rezonancu i imati jasnu dijagnozu da li je reč o istegnuću ili rupturi mišića. Moram da pohvalim medicinsku službu koja je reagovala munjevito i pružila svu neophodnu pomoć – rekao je Dr. Vladimir Jakovljević.

Srbija igra meč sa Nemačkom na startu druge faze takmičenja u subotu u 16.15. časova.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball