Jelena Agbaba i Dušana Kovačić za jači Železničar: U Inđiju zbog trenera i zdrave atmosfere - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Jelena Agbaba i Dušana Kovačić za jači Železničar: U Inđiju zbog trenera i zdrave atmosfere

Jelena Agbaba i Dušana Kovačić za jači Železničar: U Inđiju zbog trenera i zdrave atmosfere

zika.bogdanovic
0 komentar

Šampionke Srbije iz 2022. godine, rukometašice Železničara iz Inđije dobile su dva vredna pojačanja za nastavak sezone u kojoj će se boriti za trofeje. Tim Vlade Šimičića jači je za srpsku reprezentativku koja se posle pauze zbog rođenja deteta vraća rukometu – Jelenu Agbabu (26), ali i za desnog beka Dušanu Kovačić, člana šampionske postave, koja se posle šest meseci vraća sa pozajmice iz Kikinde.

  • Srećna sam što sam se priključila ekipi Železničara, pre svega, zbog jedne zdrave atmosfere ovde i dobrih devojaka koje će mi sigurno pomoći da se vratim u formu. Sa trenerom Šimičićem radim od početka karijere, od pionirske reprezentacije, tako da sam sigurna da će mi pomoći da se vratim u staru formu u kojoj sam bila – kaže dugogodišnja reprezentativka Agbaba i dodaje:
  • Imamo mladu ekipu, imamo kvalitet. Ako damo na svakoj utakmici maksimum i slušamo instrukcije trenera, sigurno ćemo prvo ući u plej-of, a rezultati će kasnije doći sami. Nemamo čega da se plašimo, sigurno možemo da ostvarimo visoke ciljeve – jasna je Agbaba, koja se u srpski rukomet vraća posle sedam godina provedenih u inostranstvu.

Posle 10 odigranih kola Železničar se nalazi na trećem mestu Super lige iza Jagodine i Crvene zvezde.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball