Katarina Bulatović igra za Crnu Goru! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Katarina Bulatović igra za Crnu Goru!

Serija bez kraja se nastavlja! Kako navodi crnogorski sajt „Cafe del Montenegro", dojučerašnji desni bek reprezentacije Srbije i podgoričke Budućnosti T-Mobile, Katarina Bulatović (23), odlučila je da ubuduće igra za reprezentaciju Crne Gore! Kako prenosimo sa sajta, Bulatović je odlučila da se „vrati svojim korenima", budući da su joj roditelji poreklom iz Crne Gore, a i u reprezentaciji Crne Gore vidi veću perspektivu nego u dresu Srbije.

Bulatović je spremna da sačeka trogodišnju pauzu, po pravilniku EHF-a, koliko je neophodno da prođe, kako bi mogla da nastupa za neku drugu selekciju. Da podsetimo, Katarina Bulatović je igračku afirmaciju stekla u ekipi beogradskog „Humela" (današnja Lasta Radnički), da bi kasnije karijeru nastavila u danskom Slagelsu, sa kojim je prošle sezone osvojila i Ligu šampiona. Od januara ove godine, prešla je u redove podgoričke Budućnosti T-Mobile.

Katarina Bulatović je bila na spisku selektora Časlava Dinčića za baraž mečeve za EP sa reprezentacijom Holandije. Kako navodi "Sportski žurnal", dogovor je bio da kasni par sati na okupljanje reprezentativki, ali se ona nije pojavila u toku jučerašnjeg dana. Selektor Dinčić, bio je rezigniran ovakvom odlukom:

– Ona je za mene završena priča i ne želim više nikada da je spominjem. Sada kažem, ne postoje te pare za koje će Srbija dati sertifikat Katarini Bulatović. Ona ne može sigurno da igra za Crnu Goru u naredne tri godine, jer joj mi nećemo izaći u susret.

Ž.B

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *