Balkan-Handball.com

Katarina Bulatović opet za Srbiju!

 Kako je u svom zvaničnom saopštenju povodom problema u Budućnosti i njene suspenzije navela, desni bek, Katarina Bulatović (27), crnogorski šampion i predsednik Predrag Bošković, nisu je zaštitili od "bočnih vjetrova", a oni su je prema nezvaničnim informacijama koje je dobio Balkan-Handball.com, opet naneli u reprezentaciju Srbije!

"Bomba", koja je odjeknula rukometnim krugovima paradoksalno govori o tome da nekadašnja reprezentativka Srbije, posle tri godine pauze (poslednji meč odigrala 29. marta 2008. godine u Velesu protiv Makedonije), neće zaigrati za Crnu Goru, nego za svoju nekadašnju reprezentaciju, koja u njenom rodnom gradu, Kragujevcu, početkom juna igra meč kvalifikacija za odlazak na SP 2011 sa selekcijom Hrvatske. 

Bulatović je želela, u paru sa Anom Đokić, da zaigra za Crnu Goru već na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Norveškoj prošle zime, ali ih je EHF zaustavio zbog pravila "tri godine", koliko mora da prođe do od poslednjeg nastupa za bivšu do prvog nastupa za novu reprezentaciju.

Sada se reprezentacija Srbije nalazi na slatkim mukama. Kako je pre izvesnog vremena naturalizovana Barbara Varlec, odlična slovenačka reprezentativka, koja će imati pravo nastupa tek na SP 2013, koje se održava u Srbiji, malo je reći da će Srbija imati jaku desnu stranu napada, kada bude igrala pred svojim navijačima.

OVO JE BILA PRVOAPRILSKA ŠALA.  IZVINJAVAMO SE SVIMA, KOJI SU NASELI 😉

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *