KOMPLETIRALE VITRINU: Jagodinke osvojile Super Kup Srbije 2019 - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet KOMPLETIRALE VITRINU: Jagodinke osvojile Super Kup Srbije 2019

KOMPLETIRALE VITRINU: Jagodinke osvojile Super Kup Srbije 2019

zika.bogdanovic
0 komentar

Šampionke iz Jagodine osvojile su jedini trofej koji im je nedostajao u klupskim vitrinama. Posle dve šampionske titule i dva osvojena Kupa Srbije, na red je došao i trofej Super Kupa osvojen ubedljivo pobedom nad Bekamentom Bukovičkom Banjom 26:16 (11:9).

JAGODINA – BEKAMENT BB 26:16 (11:9)
Mionica
JAGODINA: Adžić, Kaitović 1, Žižić, Sivčev, Nišavić 2, Agbaba 1, Tatar 5, Bulatović, Ilić, Jovanović 2, Ašanin, Đurašinović, Glišović 4, Stojanović, Gojković 9, Stepanović 2
BEKAMENT BB: Atanasković 3, Radojičić,  Preković 6, Stepanović 1, Radoičić 1, Stanojlović, Simić, Stanić, Rajović 2, Grbić, Agatunović, Tomić 3, Nićiforović, Radulović, Kačarević
SEMAFOR: 3:4 (10.) 8:6 (21.) 10:8 (26.) 15:10 (36.) 20:12 (46.) 23:15 (56.)

Posle izjednačenog prvog poluvremena, odbrana tima trenera Dragana Markova je bila presudni faktor u nastavku. Zatvore su Nišavić, Tatari drugarice put ka golu Jelene Đurašinović, a laki golovi iz kontre ređali su se jedan za drugim sve do 20:12 u 46. minutu kada je zatražen tajm-aut.

Na terenu se ništa nije promenilo, Jagodinke su nastavile da dominiraju sve do poslednjeg minuta. U pobedničkom timu bila je raspucana iskusna Jelena Gojković sa devet golova.

  • Osvojili smo jedini trofej koji nam nedostaje. Lepa je ovo manifestacija, dobra takmičarska utakmica. Malo i nerealan rezultat na kraju Zaslužena pobeda, malo nam je i duža klupa. Na početku smo sezone, ozbiljnost mora da ostane, nastavljamo dalje. Odbrana je presudila. Bili smo stegnuti u prvom poluvremenu. Na tome ćemo raditi u narednom periodu – rekao je trener Jagodinki, Dragan Markov.
  • Danas je Jagodina bila bolja. Znatno smo oslabljene izostankom Katarine Stepanović. Držali smo se prvo poluvreme, čestitke Jagodini, ima veći fond igrača. Spremnije su, ranije su počele da treniraju, a na nama je da nastavimo da radimo i budemo bolji u nastavku sezone – rekao je trener Bekamenta BB Saša Bošković.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.