Kraj nada Budućnosti - Larvik prošao u TOP 8! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Kraj nada Budućnosti – Larvik prošao u TOP 8!

Kraj nada Budućnosti – Larvik prošao u TOP 8!

0 komentar

 Larvik je i drugi put raspršio snove Budućnosti i posle ubedljive pobede na svom terenu prošao u četvrtfinale Lige šampiona. Podgoričankama sada ostaje samo nada da će u poslednjem kolu pobediti Kopenhagen i tako pronaći utehu u Kupu pobednika kupova. Larvik je od starta nametnuo svoj ritam, jasno znao šta hoće i vrlo brzo stekao ogromnu prednost koja je već na poluvremenu dostigla +7(15-8). Lene Rantala je blistala na golu, Heidi Loke je bila nezaustavljiva na crti, dok je mlada Nora Mork gospodarila desnom stranom napada.

Od 0-2 u 4.minutu za Budućnost, Larvik je napravio seriju 8-1 i u 13.minutu već imao +5(8-3). Do kraja poluvremena prednost je samo povećana na +7. Ravnopravno drugo poluvreme nije bilo dovoljno da se anulira veliki minus, tako da je prednost domaćina varirala od +6 do +9 sve do kraja i konačnih 29-22.

 Larvik – Budućnost 29-22(15-8)

Larvik: Rantala, Larsen 2, Heieras, Loke 10, Kristiansen 3, Johansen 2, Breivang, Mork 7, Sando, Iversen, Suland 4, Stange 1

Budućnost: Knezović, Barjaktarović, Radićević 1, Miljanić 1, Đokić 3, Jovanović 6, Radović 4, Kindl, Horvat, Bulatović 4, Mehmedović 1, Knežević 2, Lazović, Szamoranski.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball