Kreću polufinalne bitke ženske LŠ, Jovanka Radičević: "Volela bih da zaigram finale u "Morači" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Kreću polufinalne bitke ženske LŠ, Jovanka Radičević: "Volela bih da zaigram finale u "Morači"

Kreću polufinalne bitke ženske LŠ, Jovanka Radičević: "Volela bih da zaigram finale u "Morači"

0 komentar

 Bitke za veliko finale Lige šampiona počinju ovog vikenda. Prvo će u subotu snage odmeriti Larvik i Budućnost u Norveškoj, a zatim će uslediti nedeljni okršaj Oltchima i Đera u Rumuniji. Svi polufinalisti su puno uložili u ekipe i sa pravom se nadaju da će trofej završiti baš u njihovim vitrinama. Desno krilo mađarskih šampionki, Jovanka Radičević svesna je tenzije i velikog uloga koji nosi prvi polufinalni vikend:

-Tenzija je počela onog momenta kada su nas pitali koliko nam je karata potrebno za polufinale, kaže uz osmeh i nastavlja – naravno da postoji tenzija, oseća se, ali to nije razlog da budemo opterećene, već da pružimo ono što znamo. Uz podršku naših navijača, biće nam sigurno lakše.

Iako oslabljen neigranjem lidera ekipe – Neagu, Oltchim je ove sezone puno dobio dolaskom Jovanović i Bradeanu, a u TOP fazi i povratkom Dinu na gol. O pipremama za meč nema šta novo da kaže:
-Radili smo sve uobičajeno, kako se i uvek spremamo. Gledamo da mi budemo što bolje. Tako da je to i ovog puta. Oltchim ima vrhunsku ekipu, imaju kvalitetne pojedince i mnogo su jake jedan na jedan, ali i dodaje da Đer neće odstupiti od svoje igre na vrućem gostovanju:
-Verujem da uz jaku i agresivnu odbranu, sa velikom smirenošću i strpljivošću u napadu možemo da napravimo dobar rezultat za revanš. Očekujemo punu dvoranu i bučno navijanje, ali to nam neće smetati jer smo navikli na takvu atmosferu, a i uostalom igramo mi, a ne publika.

Prošle sezone je bila akter polufinalna u dresu Budućnosti kada je Larvik suvereno prošao u finale. Sada je situacija dosta povoljnija po Podgoričanke:
-Mislim da Budućnost ove sezone igra dobro. Imaju raspoloženu Klaru na golu, dok sa druge strane Larvik igrao lošije na početku, sada bolje. Imaju jako dobar tim koji je godinama na okupu, očekujem da bude neizvesno do samog kraja.
O mogućnosti da zaigra finale protiv bivšeg kluba, nije htela puno da priča, ali je ipak otkrila:
-Volela bih naravno da zaigram finale i osetim tu atmosferu u punoj "Morači", što da ne. Ma samo da igramo finale, a gde i što, nebitno mi je, zaključila je Joka.

PRVI MEČEVI POLUFINALA
SUBOTA:
Larvik – Budućnost 16.45h (Arena Sport 1, ehftv.com) 

NEDELJA:
Oltchim – Đer 17.00h (ehftv.com)

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball