Krim pokazao zube u Francuskoj! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Krim pokazao zube u Francuskoj!

 Pribojavali su se u Mecu utakmice sa Krimom bez obzira na sve probleme sa kojima se suočila slovenska ekipa predhodnih nedelja. Znali su i odakle preti najveća opasnost i isticali to u najavama meča, ali ispostavilo se da ništa nisu mogli da učine po tom pitanju. Evo i zašto – Andrea Lekić je jednostavno gospodarila terenom, pogađala kada i kako je htela, i naravno razigravala raspoložene saigračice. Tigrice su i danas kao i prošle sezone bile ubedljive u Mecu i ponovo odnose bodove u Ljubljanu u pobedi 37-30. Nije im smetalo što su u Francuskoj dočekane blagim pogledima sažaljenja zbog dolaska autobusom, što su im plate prepolovljene(i to u najboljem slučaju), što im je klupa kratka i što nisu znale ni koliko mogu da pruže posle privremenog iskakanja iz koloseka. Ipak, odlične golmanke, Grubišić i Stefanišin(po 10 odbrana), uvek opasna Bodnjeva(6) i već pomenuta Lekić(7), bili su previše za bledo izdanje francuske ekipe u čijim redovima je samo Kristina Franić iskoristila poznavanje slabosti dojučerašnjih saigračica i postigla 7 golova.

MEC – KRIM MERKATOR 30-37 (12-22)

Mec , gledalaca : 2000 .

MEC : Leynaud 4 odbrane , Darleux 8 odbrana , Franić 7, Kysučanova 5/4 , Piejos 4 , Ayglon 3 , Guehl 3 , Ognejnović 2 , Pal 2 , Wendling 2 , Ringayen 1 , Pineau 1 , Francois , Turpin .

Sedmerci : 4/4 Isključenja : 4 minuta

KRIM : Stefanišin 10 odbrana , Grubišić 10 odbrana , Lekić 7/1, Bodnjeva 6 , Zacsik 4 , Gros 4 , Vergeljuk 4 , Vidic 4 , Zrnec 4 , Cvijić 2 , Koren 1 , Janković 1 , Mavsar , Prebil .

Sedmerci : 2/1 Isključenja : 8 minuta

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *