KRIM SE BRUKA: Pozajmljuju šest igračica Ajdovščini da spasu titulu!? - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet KRIM SE BRUKA: Pozajmljuju šest igračica Ajdovščini da spasu titulu!?

KRIM SE BRUKA: Pozajmljuju šest igračica Ajdovščini da spasu titulu!?

zika.bogdanovic
0 komentar

Nekada evropski šampion, sada ni senka od toga. Ljubljanski Krim je na putu da izgubi titulu u Sloveniji, ali plan B je smišljen. Kako bi se zaustavilo zahuktalo Zagorje, koje je trenutno lider na tabeli (bolji u međusobnom skoru 22:22 i 23:23 – oba tima imaju po 13 pobeda i dve nerešene u međusobnim duelima), uprava Krima se setila spasonosnog rešenja – iskoristiti pravilo koje niko nije iskoristio 20 godina i poslati igračice na pozajmicu rivalu koji će 26. marta odigrati meč sa najvećim rivalom! „Te sreće“ je bila Ajdovščina, koja je postala deo „paklenog plana“ Krimovki za ostajanje na čelnom mestu u slovenačkom ženskom rukometu – po svaku cenu.

A ono što nisu uspele kao Krimovke, Tamara Mavsar, Alja Koren, Sergeja Stefanišin, te Nin Zulič, Ana Beganović i Ana Zrimšek pokušaće kao članice Minotesta.

Meč je na programu 26. marta, a već nedelju dana kasnije, sve instant Ajdovščanke će igrati za Krim u polufinalu Kupa pobednika Kupova sa norveškim Vipersom.

Krim je ranije uputio žalbu na to što je Zagorje u međusobnom duelu igralo sa 11 umesto 12 domaćih igračica, kako je po propisima, a odluka Arbitraže se očekuje.

Možda će klub iz Ljubljane odbraniti titulu u Sloveniji, ali će jedno sigurno izgubiti – ugled, stvaran godinama…

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball