Markov objavio spisak za Mediteranske igre! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Markov objavio spisak za Mediteranske igre!

Markov objavio spisak za Mediteranske igre!

0 komentar

 Trener reprezentacije Srbije, Dragan Markov objavio je širi spisak od 29 igračica na koje računa za Mediteranske igre koje se od 25.juna do 5.jula održavaju u Peskari. Očigledno je da Srbija neće nastupati u najjačem sastavu jer su pre svih šansu dobile rukometašice koje igraju domaću ligu. Najviše ih je iz Super lige, odnosno iz šampionske ekipe Vrnjačke Banje(čak 7). Tu je i nekoliko aktuelnih juniorskih reprezentativki, kao i nekoliko igračica koje su oblačile dres seniorske, ali i dresove mlađih reprezentativnih selekcija u svojim generacijama.

 

Golmani: Dragica Tatalović, Marija Čolić, Kristina Georgijev i Čila Latak
Krila: Timea Rabata, Anastazija Budai, Nevena Turanjanin, Željka Nikolić, Jovana Pajić, Aleksandra Stanisavljević i Katarina Krpež
Bekovi: Jelena Trifunović, Jelena Živković, Maja Radojičić, Jelena Vujković, Miljana Ćosić, Dijana Radojević, Sandra Kuridža, Ivana Filipović, Dunja Tasić, Milica Čović, Kristina Liščević, Jasmina Kukić, Marija Stefanović, Marina Živković i Suzana Ćubela.
Pivotmeni: Dragana Cvijić, Slađana Pop-Lazić i Jovana Žunić

 

Srbija se nalazi u Grupi B, zajedno sa reprezentacijama Slovenije, Crne Gore i Francuske, dok su u Grupi A– Hrvatska, Italija, Turska, Španija i Grčka.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball