Naisa nastavlja pripreme u Nišu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Naisa nastavlja pripreme u Nišu

Naisa nastavlja pripreme u Nišu

0 komentar

 Nakon desetodnevnih priprema na Vlasinskom jezeru, rukometašice Naise nastavljaju sa treninzima u niškoj hali Čair . Na Vlasini je odrađen bazični deo priprema, Nišlijke su stekle preko potrebnu kondiciju , a dosta se radilo i na igračkoj tehnici i taktici. Pod budnim okom trenera Svetislava Jovanovića, Nišlijke vredno rade na uigravanju , napadačko-odbrambenim zadacima i što boljoj međusobnoj komunikaciji na terenu. I nove igračice u niškom timu su se sasvim odlično uklopile i navikle na način rada trenera .

 MILJANA ĆOSIĆ , srednji bek :

„Uspešno smo završile bazični deo priprema na Vlasini , koji smo zaista dobro odradile i mislim da smo se dosta dobro fizički spremile i sada nam preostaje oko mesec dana da se što bolje uigramo . Naporno radimo dva puta dnevno u hali , uigravamo napad i odbranu i imaćemo dovoljno vremena da sve dovedemo u pravi red . Očekuje nas i veliki broj prijateljskih mečeva , koji će nam svakako koristiti , radi što boljeg uigravanja“.

SVETISLAV JOVANOVIĆ , trener :

„Mogu reći da sam zadovoljan kako su protekle glavne pripreme na Vlasinskom jezeru . Devojke su stekle potrebnu kondiciju za izazove koje nas očekuju nadalje .  Pored kondicionih treninga , dosta smo radili i na taktičkom planu . Drago mi je što će Super liga startovati nedelju dana kasnije , pošto nam je mala dvorana na Vlasini bila problem , pa smo neke taktičke finese ostavili za Niš . Treniramo dva puta dnevno , jutro je određeno za kontranapade i trčanje , dok nam je večernji termin odličan za odrađivanje taktike i uvežbavanje akcija . Očekuje nas veliki broj prijateljskih utakmica , prva već za vikend protiv Zaječara . U tom susretu zanimaće me samo igra , zalaganje i ponašanje rukometašica na terenu , dok će rezultat biti u sasvim trećem planu . Ove utakmice će nam dobro doći radi što boljeg uigravanja ekipe i svakako nas očekuje još naporniji rad“.

ALEKSANDRA DENIĆ

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball