Najbolji srednji bek i stranac u Francuskoj, Julija Portjanko: "Trud se isplatio" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Najbolji srednji bek i stranac u Francuskoj, Julija Portjanko: "Trud se isplatio"

Najbolji srednji bek i stranac u Francuskoj, Julija Portjanko: "Trud se isplatio"

0 komentar

 Biti izabran za najboljeg srednjeg beka u zemlji svetskih vicešampionki, gde izmedju ostalih na toj poziciji igra zvanično najbolja igračica sveta u 2009.godini (IHF) Alison Pineau, svojevrstno je priznanje. Kada se istovremeno dobije i nagrada za najbolju stranu igračicu u Francuskoj, onda je jasno da je makedonska reprezentativka Julija Portjanko imala fantastičnu sezonu u dresu Arvora sa kojim je na kraju stigla do drugog mesta u francuskoj ligi.

Čestitke Julija, iza tebe je odlična sezona. Izabrana si za najboljeg srednjeg beka i najbolju stranu igračicu u Francuskoj. Izmedju ostalih, ostavila si iza sebe jednu veliku domaću zvezdu.  

-Zaista sam srećna što sam u velikoj konkurenciji dobila nagradu. Iskreno mislim da sam zaslužila jer sam stvarno odigrala odličnu sezonu i sav moj trud se isplatio.

Arvor je verovatno najveće iznenadjenje ove sezone u ligi. Kakve su ambicije za sledeću sezonu?
-Cilj za ovu sezonu bio je plasman medju prve tri ekipe i ispunjen je. Sledeće sezone imamo ambicije da idemo na prvo mesto i zato je stiglo 4-5 pojačanja medju kojima je i Jelena Popović.

 Propustila si baraž utakmice reprezentacije Makedonije sa Španijom zbog povrede. Kako ide oporavak?

– Još uvek imam gips na ruci. Imala sam operaciju palca desne ruke i sada sledi pauza od 6 meseci. Mnogo mi je žao što nismo uspeli da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, naročito zbog toga što nisam bila u prilici da pomognem svojim saigračicama.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball