PUKLA AHILOVA: Dembele-Pavlović propušta Olimpijske igre – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

PUKLA AHILOVA: Dembele-Pavlović propušta Olimpijske igre

CSM Bukurešt nije samo izgubio od CSKA u Moskvi ostavši tako bez plasmana na F4, već je izgubio i važnu igračicu do kraja ove kalendarske godine. Jednom od najboljih levih krila planete, Sirabi Dembele Pavlović pukla je ahilova tetiva prilikom jednog doskoka na terenu moskovske Arene Dinamo. 

Nekadašnja „Vardarka“ i kapiten francuske reprezentacije svesna je da je zadesila jedna od najtežih sportskih povreda. Žali što neće predvoditi Francusku i na najvećoj sportskoj smotri u Tokiju, poput SP 2017 i EP 2018 kada je prva podizala šampionske pehare: 

-Olimpijske igre su trebale da budu moje poslednje takmičenje sa reprezentacijom. Zajedno smo jako dugo i teško je ovako ostaviti svoj tim kada je trebalo zaokružiti jedan ciklus. Teško mi je, ali imala sam sreće tokom karijere sa povredama, ne mogu da budem nezahvalna. Godinama smo u ludim ritmovima, prirodno je što telo popušta. 

Siraba ima ugovor sa CSM Bukureštom do leta 2022 godine i to joj je veliki motiv da se vrati na teren: 

-Klub mi je omogućio da se lečim u Francuskoj. Operacija je u sredu i nedugo posle nje počinje period rehabilitacije. Period oporavka je preko šest meseci, nadam se da ću biti na terenu od januara 2022.godine. Da nemam ugovor verovatno bih završila karijeru sa ovom povredom i bilo bi mi još teže nego sada. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *